بعد از اخذ ویزا

قبل از ورود به خاک فرانسه

 

۱_ فرستادن ویزای خود به مرکز آموزشی که قرار است در آنجا تحصیل کنیم، اگر قرار بر این بود که قبل از ورود با آنها تسویه کنیم حتما این کار را انجام دهیم.

۲_ هماهنگی با خوابگاهی که پیش از این آن را رزرو کرده ایم. از آنها بپرسیم که چه وقت اتاق ما آماده خواهد شد. قبل از آماده شدن اتاق به فرانسه نیاییم، زیرا مجبور می شویم پول زیادی را بابت اقامت در هتل بپردازیم.

۳_ تهیه بلیط هواپیما بعد از مشخص شدن تاریخ دقیق سفرمان.

۴_ بستن چمدان

۵_ جمع آوری و دسته بندی مدارکی که باید با خود بیاوریم.

 

 

چه وسایلی با خودم به فرانسه بیاورم؟

 

اگر مقصد شما شهرهای بزرگی مانند پاریس، استراسبورگ، لیون و تولوز است، خیالتان بابت خوراکی های ایرانی راحت باشد. با وجود بقالی های ایرانی این شهرها، معمولا اکثر مواد خوراکی ایرانی را می توانید از همینجا تهیه کنید، ولی طبعا انتظار این را نداشته باشید که با همان قیمتی که در ایران آن را تهیه می کنید در اینجا هم با همان قیمت بتوانید خرید کنید.

دانشجویان معمولا به همراه خود سبزیجات خشک، چای ایرانی و زعفران از ایران میاورند. از آنجایی که در ابتدای ورودتان با مغازه ها آشنا نیستید و یا شاید زمانی که وارد می شوید مغازه ها بسته باشد، به اندازه یکی دو روز مواد غذایی کنسروی همراه خود بیاورید. اگر سیگاری هستید، بهتر است به فکر ترک آن باشید، زیرا قیمت دخانیات در اروپا ۱۵ الی ۲۰ برابر گران تر از ایران است.

با توجه به محدودیت ۳۰ الی ۴۰ کیلوگرم باری که می توانید با خود در هواپیما بیاورید، سعی کنید وسایلی را که حس می کنید اهمیت بیشتری برای شما دارند از ایران تهیه کنید. برای مثال، وسایل آشپزخانه مثل قاشق، چنگال، قابلمه، ماهی تابه، چاقو و … را بهتر است از ایران تهیه کنید. زیرا در فرانسه قیمت این اجناس گران تر از ایران است.

اتو، سشوار و کتری برقی و در کل وسایل برقی در اینجا هم قیمت و در برخی جاها مانند مغازه ی action و یا auchan ارزان تر از ایران هم پیدا می شود. سیم سه راهی برق حداقل یک و نیم متری را بهتر است از ایران تهیه کنید و با خود بیاورید. حتما فاکتور خرید وسایل الکترونیکی شما مانند موبایل و کامپیوترتان همراهتان باشد تا در صورت گم شدن، بتوانید از بیمه ی سرقت که بعد از ورودتان خواهید داشت، استفاده نمایید.

قیمت البسه نظر به مارک آن متفاوت است. اولین چهارشنبه تابستان و اولین چهارشنبه زمستان شروع حراجی های سراسری فرانسه است و این حراجی ها پنج هفته دوام دارد. در این مدت شما می توانید تمام وسایل و یا البسه مورد نیازتان را با قیمت خیلی عالی تهیه کنید. اما به هر صورت لباس های فصلی به همراه خود داشته باشید، مخصوصا لباس های بارانی و چتر!

 

 

 

 

 

چه مدارکی با خودم بیارم فرانسه؟

 

حتما گواهینامه رانندگی خود را بین المللی کنید و اصل گواهینامه را هم ترجمه فرانسوی کنید و همراه خود بیاورید. دانشجو می تواند تا پایان دوره تحصیل خود از ترجمه گواهینامه ایرانی خود در فرانسه استفاده کند و یا از گواهینامه بین المللی خود در تمام اروپا استفاده کند.

اگر به فکر خرید خودرو در فرانسه هستید، برای پایین آوردن نرخ بیمه خودرو، سابقه بیمه خودروی خود را از شرکت بیمه ای که در ایران با آن قرارداد دارید، گرفته و آن را ترجمه فرانسوی کنید و همراه خود بیاورید. نیازی نیست که در این ترجمه ها مهر دادگستری و یا وزارت خارجه بزنید.

شهرداری برخی از شهرها کمک های خاصی برای قشر کم درآمد در نظر گرفته است که دانشجویان هم از آنجایی که اکثرا شاغل نیستند، جزو قشرکم درآمد محسوب می شوند. برای مثال بلیط ماهیانه حمل و نقل شهری شهر استراسبورگ ۵۰ یورو می باشد، ولی برای قشر کم درآمد ۸۰ الی ۹۰ درصد تخفیف دارد.

برای استفاده از این تخفیف ها فیش حقوقی خودتان، یا یکی از والدینتان را ترجمه کرده و به همراه خود بیاورید. توجه داشته باشید که این فیش حقوقی بیشتر از ۷۰ یورو نباشد. اصل ترجمه تمام مدارکی را که به VFS تحویل داید را هم حتما با خود بیاورید.

شناسنامه، دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس، پایان خدمت، سند ازدواج، کارت واکسن فرزندانتان، ترجمه شناسنامه والدین و کپی اصل آن، کپی تمکن مالی و یا در صورت امکان اصل تمکن مالی و … .

در پایان هم در صورت تمایل، یک وکالت تام به یکی از افراد مورد اعتماد خود می دهید تا اگر در ایران کاری پیش آمد، آن شخص بتواند در نبود شما، آن کار را پیگیری کند.

 

 

چقدر پول همراه خودم بیارم؟

 

قانونا از مرزهای هوایی بیشتر از هشت هزار یورو نمی توانید خارج کنید!

به هیچ وجه اسکناس پانصد یورویی همراه خود نیاورید، زیرا چاپ این اسکناس از ابتدای سال ۲۰۱۹ متوقف شده است و به سختی می توانید آن را خرج کنید. به هیچ وجه ارزی غیر از یورو به همراه خود نیاورید، زیرا در صرف آن دچار مشکل خواهید شد و مجبور می شوید آنها را با قیمت خیلی پایین بفروشید!

مابقی هزینه دانشگاه و یا مراکز آموزشی و مبلغ خوابگاه را همراه خود داشته باشید. سعی کنید تا حد امکان این مبالغ را بعد از صدور ویزایتان به حساب های آنها حواله کنید تا پول نقد بیشتری همراهتان باقی بماند.

اگر پول نقد همراه خود میاورید حتما و حتما نامه تمکن مالی به مقدار آن وجه تان، به همراه خود داشته باشید تا ثابت کنید که این پول، پول پاک است. غیر از پول خوابگاه و مرکز آموزشی، در ابتدای کار برای کارهای اداریتان نزدیک ۳۰۰ الی ۴۰۰ یورو هزینه خواهید کرد!

هزینه خورد و خوراکتان هم به طور میانگین بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ یورو می شود. گرچه این هزینه نظر به مدیریت خودتان می تواند کمتر و یا بیشتر از این مقدار باشد. بهتر است در لباس زیرتان، یک جیب مخفی درست کرده و پول های خود را در آنجا قرار دهید که خدایی نکرده در راه پولتان را گم نکنید و فقط در حد ۳۰۰ یورو در کیف پول خود بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *