گپ تحصیلی

گپ تحصیلی چیست؟
در اصطلاح، هنگامی که از آخرین مدرک آموزشی دریافتی شما تا زمان اقدام برای دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی و ثبت نام دوباره در دانشگاه، وقفه زمانی زیادی ایجاد شده باشد به آن فاصله و یا گپ تحصیلی گفته می شود. 
زمانی که فرد دارای گپ تحصیلی زیادی باشد، مطمئناً از حالت آمادگی ذهنی و قرارگیری دوباره در محیط آموزشی دانشگاه فرسنگ ها فاصله گرفته و به دلیل فراموشی دروس و یا قدیمی بودن اطلاعات دانشگاهی، به سختی می تواند خود را با شرایط تحصیل در دانشگاهی خارجی و یک سیستم آموزشی جدید وفق دهد.

با طولانی شدن فاصله تحصیلی احتمال فراموشی دروس، به روز نبودن اطلاعات و خارج شدن از آمادگی حین تحصیل برای فرد زیاد می شود.

عموما آفیسرهای پرونده متقاضیان ادامه تحصیل در کشورهای معتبر و مطرح دنیا نظیر فرانسه نسبت به شرایط و مدارک ارائه شده متقاضی، علی الخصوص شرایط سنی و گپ تحصیلی فرد توجه زیادی داشته و حساسیت بالایی از خود نشان می دهند.

بدین خاطر در صورتی که دانشجوی متقاضی ادامه تحصیل دارای گپ تحصیلی نتواند دلایل موجهی نظیر شرکت در دوره‌های آموزشی آزاد مرتبط تحصیلی و دوره‌های زبان، سوابق کاری مرتبط، دوره سربازی، بیماری و یا مواردی این چنینی ارائه کند، متاسفانه در اکثر مواقع با مشکل عدم موفقیت در دریافت ویزای تحصیلی و ریجکت ویزای شینگن از سوی سفارت روبرو می‌شود.

 

چرا گپ تحصیلی برای دانشگاه های خارجی مهم است؟

زمانی که بین دو مقطع تحصیلی یک فاصله طولانی اتفاق بیافتد آمادگی دانشجو برای ادامه تحصیل کم می شود و خیلی سخت می تواند نمره قبولی در درس های جدید را اخذ بکند.

 

به طور میانگین

کارشناسی ۲ تا ۳ سال!

دکترا: آنچنان اهمیت ندارد و با ارائه سوابق کاری قابل توجیه است!

 

حد مجاز گپ تحصیلی:

حد مجاز گپ تحصیلی دانشگاه به دانشگاه متفاوت است و برای اطلاع دقیق نیاز به تحقیق درباره همان دانشگاه است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *