انواع ویزا برای مهاجرت وجود دارد که شامل ویزای دیپلماتیک، توریستی، شغلی، تحصیلی، زیارتی، ویزای سرمایه گذاری و ازدواج است. تنوع بالا ویزاهای سفر یا مهاجرت به علت اهداف مختلف برای خروج از کشور است. هر یک از این ویزاها برای اقامتهایی با هدفهای متعددی در نظر گرفته شدهاند. در ادامه به معرفی انواع ویزا پرداخته میشود، پس برای کسب اطلاعات کامل و جامع تا ادامه این متن همراه ما باشید.
انواع ویزا شامل چیست؟
چند نوع ویزا داریم؟ ویزاها به دستههای مختلفی تقسیم میشود که بر اساس هدف سفر و تعداد ورود به کشور هستند. در واقع به علت اهمیت ویزا در سفر به کشورهای مختلف، انواع بسیاری برای آنها در نظر گرفته شده که طبیعتا پروسه دریافت هریک از آنها با دیگری متفاوت است و مدارک مورد نیاز هم تفاوت دارد. از این رو در ادامه به معرفی رایجترین نوع ویزاها و بررسی کامل آنها میپردازیم.
ویزای دیپلماتیک
این نوع ویزا برای عموم مردم کاربرد چندانی ندارد؛ دولتمردان برای نشستهای دولتی در هر کشوری به ویزای دیپلماتیک نیاز پیدا میکنند؛ بنابراین این نوع ویزا زمانی کاربرد دارد که افراد برای قرارهای بین المللی یا دولتی باید در کشورهای دیگر حضور پیدا کنند.
ویزای توریستی
یکی رایجترین انواع ویزا برای سفر، ویزای توریستی است. در صورتی که قصد دارید برای تفریح به کشور دیگر سفر کنید، باید به فکر دریافت ویزای توریستی باشید که جزو ویزاهای کوتاه مدت است؛ اما مدت زمان اعتبار آن بسته به کشور مقصد متفاوت است. این نکته را هم در نظر داشته باشید که با ویزای توریستی نمیتوانید فعالیتهایی مثل کار و تحصیل را در آن کشور انجام دهید.
برای دریافت انواع ویزای مهاجرتی یا سفری و اقامت فرانسه، وکلاء مهاجرتی موسسه فرکانس در خدمت شما هستند. این مجموعه آماده ارائه انواع خدمات مهاجرتی است و در هر زمان که به مشاوره مهاجرتی نیاز داشته باشید، کارشناسان فرکانس همراه شما هستند.
ویزای شغلی
اگر به دنبال یک شغل خوب با موقعیتهای عالی هستید معمولا کشورهای اروپایی گزینه عالی محسوب میشوند که شما با ویزای شغلی میتوانید به واسطه کار در کشور مد نظر، اقامت داشته باشید. برای دریافت ویزای کار باید اول کارفرما شما را در کشور مقصد بپذیرد.
یکی از کشورهای مناسب برای مهاجرت کاری، فرانسه است که کارهای مهاجرت فرانسه خود را به موسسه فرکانس بسپارید. تیم کارشناسی فرکانس با وکلاء مهاجرتی حرفهای و با تجربهای به انجام کارهای دریافت ویزا برای شما میپردازد و به خاطر تجربه کار بالا، سرعت فرآیند مهاجرت را تسریع میبخشد.
ویزای ورود
یکی دیگر از انواع ویزا، ویزای ورود است که اعتبار بسیار کوتاهی دارد و برای کسانی مناسب است که قصد انجام کار فوری در کشور مقصد را دارند. به طوری که پس از اتمام کار سریعا کشور مقصد را ترک میکنند، مثلا برای رویدادهای فرهنگی و هنری این مدل ویزا کاربرد دارد.
ویزای مدیا هم شباهت زیادی به ویزای ورود دارد که برای انجام فعالیتهای هنری مناسب است. یعنی، زمانی که فرد قصد شرکت در فعالیت هنری و اقامت کوتاه مدت در آن کشور را دارد باید این نوع ویزا را دریافت کند.
ویزای تحصیلی
همانطور که انتظار میرود، ویزای تحصیلی برای دانشجویانی در نظر گرفته شده که قصد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی را دارند؛ اما برای دریافت این ویزا باید ابتدا در خواست خود را به دانشگاه کشور مقصد ارسال و بعد از پذیرش اقدام به دریافت ویزا کنید.
حوزه تخصص موسسه مهاجرتی فرکانس، مهاجرت تحصیلی در فرانسه و دریافت امتیاز تحصیل رایگان برای متقاضیان است؛ اما اگر اقدام به دریافت ویزا تحصیلی کردید و ریجکت شدید، اصلا نگران نباشید؛ زیرا دفتر مهاجرتی فرکانس در خصوص رفع رجکتی هم فعالیت میکند. کارشناسان این مجموعه با تدوین نامه اعتراضی دقیق و مناسب اقدام به رفع ریجکتی ویزا میکنند.
ویزای زیارتی
ویزای زیارتی برای کسانی کاربرد دارد که قصد زیارت از یک کشور را دارند. همچنین مختص به کشورهای مسلمانی است که مکانهای زیارتی متعددی در آن وجود دارد؛ بنابراین این مدل ویزا در کشورهای آسیایی رایج است.
ویزای سرمایه گذاری
یکی از راههای دریافت اقامت در کشور مد نظر سرمایه گذاری مثل خرید ملک و زمین، تاسیس شرکت وغیره است. ویزای سرمایه گذاری یکی از انواع ویزا بوده و برای افرادی مناسب است که قصد سرمایه گذاری در یک کشور دارند.
برای خرید ملک در فرانسه حتما با کارشناسان و وکلاء فرکانس در ارتباط باشید؛ زیرا خرید ملک و سرمایه گذاری با دیگر اقدامات مهاجرتی فرق دارد و باید حتما با کمک مشاور کارکشته و خبره انجام شود. وکلاء مهاجر از اولین قدم خرید خانه تا ثبت سند مالکیت و دریافت آن همراه شما هستند.
ویزای ازدواج
یکی دیگر از انواع ویزا برای مهاجرت، ویزای ازدواج است و در صورتی که دو شخص با یکدیگر ازدواج کنند از این نوع ویزا و اقامت برخوردار میشوند؛ اما برای اینکه دست سوء استفادهگران از این کار کوتاه باشد، شرایط و قوانینی برای آن در نظر گرفته شده که در هر کشور متفاوت است.
ویزای درمانی
یکی دیگر از انواع ویزا، ویزای درمانی است و برای افرادی در نظر گرفته شده که به دنبال دریافت خدمات درمانی در کشورهای دیگر هستند. به عبارت دیگر خیلی از افراد برای خدمات درمانی مطمئن و پیشرفته به کشورهای دیگر سفر میکنند و آسانترین راه برای دریافت اقامت، ویزا درمانی است.
ویزای ترانزیت
ویزای ترانزیت یکی دیگر از انواع ویزاها است که مجوز اقامت نمیدهد، بلکه صرفا برای رفتن از یک فرودگاه به فرودگاه دیگر کاربرد دارد. در موقعیتهایی که امکان پرواز مستقیم به سمت کشور مقصد وجود ندارد، میتوان از ویزای ترانزیت استفاده کرد.
ویزای الکترونیکی
ویزای الکترونیکی برای افرادی کاربرد دارد که معمولا کارهای سفر خود را به صورت آنلاین تکمیل میکنند. این ویزا در غالب فایل پی دی اف و آنلاین ارائه میشود. همچنین ویزای الکترونیکی برای تسهیل پروسه سفر و کاهش زمان صدور و تحویل ویزا مثل یک امتیاز برای مسافران محسوب میشود.
حرف آخر
پیشنهاد میشود پیش از انتخاب انواع ویزا برای مهاجرت، حتما یا با کنسولگری کشور مقصد تماس بگیرید و یا از وکلاء مهاجرتی اطلاعات خود را تکمیل کنید. ضمن اینکه اگر بخواهید ویزای سرمایه گذاری بگیرید میتوانید فرآیند تمکن مالی فرانسه را به موسسه بزرگ مهاجرتی فرکانس بسپارید که تاکنون با چندین سال سابقه فعالیت به انجام پروژههای مهاجرتی بسیاری پرداخته است.
سوالات متداول
منظور از انواع ویزا چیست؟
در کل ویزاها را بر اساس هدف سفر، تعداد دفعات ورود، نوع و مدل صدور به دستههای مختلفی تقسیم میکنند.
منظور از ویزای شینگن چیست؟
ویزای شینگن مجوزی است که به افراد اجازه سفر به کشورهای عضو اتحادیه شینگن را میدهد.
انواع ویزای شینگن چیست؟
انواع ویزا شینگن شامل ویزای توریستی، ویزای چند بار ورود و ویزای ترانزیت است.
برای دریافت ویزا به چه مدارکی نیاز است؟
اگرچه مدارک لازم با توجه به نوع ویزا متفاوت است؛ اما در کل به مدارکی مثل درخواست ویزا، عکس پرسنلی، مدارک شناسایی و مالی و بیمه مسافرتی نیاز است.
چگونه اقدام به درخواست ویزا کنیم؟
مراحل درخواست ویزا شامل انتخاب نوع ویزا، جمع آوری مدارک لازم، تکمیل فرم درخواست، پرداخت هزینهها، وقت مصاحبه و انتظار برای تصمیمگیری است.
چگونه ویزای سفر یا مهاجرت را انتخاب کنیم؟
انتخاب نوع ویزا بستگی به هدف سفر و شرایط خودتان دارد. همچنین نوع ویزا بسته به قوانین و مقررات کشورها متفاوت است.